Na ROMY SCHNEIDER takmer neustále dýchala SMRŤ: Príbeh legendárnej herečky vháňa slzy do očí, pokus o samovraždu bol iba začiatok

Keď sa ako 20-ročná presťahovala do Paríža, jej život a kariéra nabrali dramatický spád. Nešťastnú minulosť s najkrajším mužom v histórii ...

Keď sa ako 20-ročná presťahovala do Paríža, jej život a kariéra nabrali dramatický spád. Nešťastnú minulosť s najkrajším mužom v histórii filmu utopila až v "Bazéne", filmovej klasike Jacquesa Derayho, ktorá ich po rokoch bolesti opäť spojila. 

Fotogaléria

Romy Schneider. Sladká a krehká Sissi navždy poznačená životnými tragédiami, ktoré jej romantické sny o budúcnosti rozdrvili napadrť. Mala deti, manželov aj milencov, pre ktorých trpela a žila tak intenzívne, až jej puklo srdce. 

Paralely s filmovou Sissi sa stali jej osudom. Cisárovná, zidealizovaná pre svoju krásu, vošla do dejín ako veľmi kontroverzná a úzkostná postava neustále bojujúca so svojím vlastným telom. Ordinovala si drastické diéty a podľa historikov nie je vylúčené, že trpela mentálnou anorexiou.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});