Skúsený tréner Dušan Sliva prezradil RECEPT NA ÚSPECH: Extrémna diéta nie je cieľom! Sladké veci nie sú hriech, tvrdí. Tak aký typ stravy preferuje?

Známy tréner trnavského Spartakus Fight Gym Dušan Sliva prezradil, v čom spočíva jeho úspech.
  • Zdroj: Archív Dušan Sliva

Známy tréner trnavského Spartakus Fight Gym Dušan Sliva prezradil, v čom spočíva jeho úspech.

Bývalý hádzanár našiel lásku vo fitnes a najmä v koučingu aj vďaka výsledkom s klientami a láske k športu. Sám si je pritom vedomý, že v tomto obore je najpodstatnejšie vzdelávanie sa. Dosiahol na A licenciu ako Fyzio-tréner, je trénerom fitness a kulturistiky prvého aj druhého kvalifikačného stupňa a je rovnako licencovaným poradcom vo výžive človeka a v športovej výžive.

Výživová špecialistka Veronika Hanáková
Výživová expertka Hanáková diéty neodporúča: Poviem vám, ako si zlepšiť zdravie, schudnúť a čo dokáže pitný režim s metabolizmom Zobraziť článok

„Už počas prvého kurzu dostalo moje ego poriadnu ranu. Zistil som, že dovtedy som takmer všetko v rámci cvičenia robil zle. Chytilo ma to natoľko, že som si spravil ďalší a ďalší kurz a dostal som sa postupne do štádia, v ktorom som sa mohol venovať klientom a svoju starú prácu (vyhadzovač) som už jednak nemusel robiť a jednak som vďaka klientom na to už nemal ani čas,“ konštatoval sympatický tréner.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});