Nevďační synovia, ktorí ZAHANBILI slávnych rodičov pred celým svetom: Drogy, alkohol, väzenie aj tvrdá bitka v reštaurácii

Rodinu si nevyberieš, aj tak by sa dali opísať trápenia známych hviezd šoubiznisu, ktoré museli riešiť problémy s potomstvom prekračujúcim ...

Rodinu si nevyberieš, aj tak by sa dali opísať trápenia známych hviezd šoubiznisu, ktoré museli riešiť problémy s potomstvom prekračujúcim medze zákona.

Fotogaléria

Cameron Douglas (44)

Syn amerického herca Michaela Douglasa a filmovej producentky Diandry Luker bol v roku 1999 prichytený za prechovávanie kokaínu. Svoju vinu priznal v očakávaní nižšieho trestu. Nepoučil sa, o osem rokov neskôr mu kokaín našli opäť.

V roku 2009 už mal problémy rovno s Americkým protidrogovým úradom, ktorý mu v byte našiel 230 gramov metamfetamínu. Aby toho nebolo málo, rok na to prichytili pri pašovaní heroínu jeho priateľku.

Pokoj si s drogami nedal ani vo väzení, kde mu išli našli dvakrát. Jeho otec verejne prijal vinu za to, že bol „zlý otec“, ale povedal, že bez väzenia bude Cameron „mŕtvy alebo ho niekto zabije“. Po siedmich rokoch vo väzení bol 1.8.2016 predčasne prepustený.

Cameron Morrell Douglas je herec, ktorý by mal za normálnych okolností vyšliapanú cestičku vo filme po rodičoch, strýkoch a starých rodičoch (Kirk Douglas, Diana Douglas). Od roku 2019 zatiaľ nakrútil tri filmy – Mŕtva vrstva, Bežec a Wire Room. S partnerkou Viviane Thibes má dve deti.

Viac fotiek nájdete v galérii.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});