Nevďační synovia, ktorí ZAHANBILI slávnych rodičov pred celým svetom: Drogy, alkohol, väzenie aj tvrdá bitka v reštaurácii

Rodinu si nevyberieš, aj tak by sa dali opísať trápenia známych hviezd šoubiznisu, ktoré museli riešiť problémy s potomstvom prekračujúcim ...

Rodinu si nevyberieš, aj tak by sa dali opísať trápenia známych hviezd šoubiznisu, ktoré museli riešiť problémy s potomstvom prekračujúcim medze zákona.

Fotogaléria

Staráte sa o to, aby sa vaša rodina mala čo najlepšie, a nič jej nechýbalo. Trávite dlhé hodiny v práci, konečne sa časom dostaví úspech, plní sa bankové konto a kariéra je skvele rozbehnutá. Lenže škvrnu na dobrej povesti utrpíte od najbližších. Aj také problémy riešia svetové hviezdy filmového plátna, ktorým vlastné deti zapríčinili nejednu bolesť hlavy.

Hollywood je mesto plné škandálov: Za ostatné roky sa tam premlelo mnoho káuz, tu sú tie NAJŠOKUJÚCEJŠIE! Zobraziť článok

Jaycee Chan (40)

Syn majstra bojových umení a obľúbeného komediálneho čínskeho herca Jackieho Chana a taiwanskej herečky Joan Lin zahanbil slávnych rodičov v roku 2014. Vtedy ho polícia zatkla za prechovávanie a predaj marihuany, ako aj za ubytovanie užívateľov drog v jeho pekingskom byte (spolu s taiwanským hercom Kai Koom).

Vtedy 32-ročného muža odsúdili iba na pol roka za mrežami v štátnom väzení a pokutu 320 amerických dolárov. Otec Jackie Chan sa za morálne zlyhanie svojho syna verejne ospravedlnil, ale on, ani jeho manželka sa na synov súd nedostavili.

Mladý Jaycee dobrovoľne odišiel zo strednej školy v americkej Virgínii (2003), aby sa vydal do Hongkongu, kde chcel rozbehnúť šoubiznisovú kariéru. Svoje prvé hudobné CD vydal v roku 2004 v mandarínčine a kantončine. Začiatkom roka 2009 sa vzdal amerického občianstva v prospech čínskeho, aby oslovil miestne publikum.

Pustil sa aj do herectva, ktorému nepomohlo ani meno slávneho otca. Všetko skončilo medzi neúspešnými projektmi. Jaycee má povesť márnotratníka a playboya, ktorý sa zaujíma len o luxusné autá a nočný život.

Viac fotiek nájdete v galérii.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});