Edward Furlong nezvládol skorú slávu: Detskú hviezdu DROGY takmer celkom zničili, jeho fyzická PREMENA je neuveriteľná!

Nie každá hviezda unesie bremeno náhlej popularity. Riziko narastá, ak sa to stane mladým a dospievajúcim hercom. Myslia si, že návykové ...

Nie každá hviezda unesie bremeno náhlej popularity. Riziko narastá, ak sa to stane mladým a dospievajúcim hercom. Myslia si, že návykové látky im s tým pomôžu. Sami rýchlo zistia, že nie.

Fotogaléria

Pre bežného amerického tínedžera Edwarda Furlonga nastal zlom v momente, keď si ho v trinástich na diskotéke vyhliadla castingová agentka do úlohy Johna Connora po boku Arnolda Schwarzeneggera a Lindy Hamilton v akčnej sci-fi kultovke Terminátor 2: Deň zúčtovania (1991).

Úloha mu zabezpečila popularitu, vlastné peniaze aj cenu MTV Movie Award. Pre mladého chlapca nebezpečná kombinácia.

Lorenzo Lamas
Lorenzo Lamas svojím telom desaťročia rozpaľoval diváčky: Omladzovacie zákroky ho veľmi zmenili. Spoznali by ste ho DNES? Zobraziť článok

Detstvo nemal ľahké. Otca nepoznal a s matkou nevychádzal, a tak občas žil na ulici alebo u vzdialených príbuzných. Filmovú slávu si preto užil. Nasledujúci päť rokov po Terminátorovi vkuse nakrúcal. Objavil sa v snímkach ako Cintorín domácich zvieratiek, Americké srdce, Malá Odesa a potom v ďalšej kultovke Kult hákového kríža (American History X, 1998) po boku Edwarda Nortona.

Na rozdiel od sladkého Macaulaya Culkina (Sám doma) mal tvár drzého grázlika, takže sa objavoval v akčnejších snímkach.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});