Je krásna, bohatá a predsa sa TRÁPI: Herečka Eva Mendes rieši takmer denne NEPRÍJEMNÝ problém, ktorý by ste neželali ani nepriateľke

Známa americká herečka s kubánskymi koreňmi len nedávno odhalila problém, s ktorým sa musí často popasovať. O tomto doteraz len málokto ...

Známa americká herečka s kubánskymi koreňmi len nedávno odhalila problém, s ktorým sa musí často popasovať. O tomto doteraz len málokto vedel!

Fotogaléria

Užíva si rolu matky

Eva pôvodne študovala marketing, ale potom sa dala na herectvo. To absolvovala pod krídlami dramatickej lektorky Ivany Chubbuck, od ktorej sa učili aj  Brad Pitt, Charlize Theron či Halle Berry. Evu ste mohli vidieť vo filmoch ako Training Day, Vtedy v Mexiku, Hitch: Liek pre moderného muža, Nabúchaná, Ghost Rider či Skoro dospelá.

Pozrite si rebríček najrešpektovanejších herečiek súčasnosti Zobraziť článok

Vďaka fyzickej kráse a talentu si ju radi pozývali do videoklipov aj speváci a kapely (Pet Shop Boys, Will Smith, Aerosmith, The Strokes). V rokoch 2002 – 2011 chodila s filmárom Georgom Augustom. Od roku 2011 žije s Ryanom Goslingom, s ktorým má dcérky Amandu a Esmeraldu. Po ich narodení sa (dúfame, že len dočasne) stiahla zo šoubiznisu.

Viac fotiek Evy nájdete v priloženej galérii.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});