"Čím si chcel byť ako 11-ročný?" Spýtal sa chlapec Brada Pitta: Dojímavá odpoveď

Predtým, ako sa stal miláčikom Hollywoodu, žil celkom obyčajný život. V porovnaní s dneškom - až príliš obyčajný...

Predtým, ako sa stal miláčikom Hollywoodu, žil celkom obyčajný život. V porovnaní s dneškom - až príliš obyčajný...

Fotogaléria

Brad Pitt si svoju hollywoodsku nesmrteľnosť poistil hneď niekoľkými výnimočnými snímkami. Fenomenálny výkon podal vo filme Legenda o vášni (Edward Zwick, 1994)Spáči (Barry Levinson, 1996), Sto rokov v Tibete (Jean-Jacques Annaud, 1997), Klub bitkárov (David Fincher, 1999), Trója (Wolfgang Petersen, 2007) či Nehanební bastardi (Quentin Tarantino, 2009).

Svoje herecké kvality potvrdil v roku 2019, kedy si ho pre svoj projekt opäť uchmatol Tarantino a po boku Leonarda DiCapria natočil obľúbenú snímku Vtedy v Hollywoode.

Nie sú to však jediné filmy, v ktorých bol svetový. Pitt dojímal aj v Ad Astra (James Gray, 2019), kde sa ako 55-ročná superstar zmocnil úlohy astronauta, ktorý cestuje do vesmíru, aby hľadal svojho otca a odpovedal na otázky, ktoré by mohli ovplyvniť celú ľudskú populáciu.

Aj keď sa zdá, že svoje herecké umenie posúva ďaleko za hranice možného, pre Paxe Six povedal, že cíti, že v tomto odvetví jednoducho nie je priestor pre starších. "Skutočne si myslím, že celkovo je to práca pre mladších mužov," povedal.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});