Pozrite si rebríček najrešpektovanejších herečiek súčasnosti

Hollywood ovládla nová generácia herečiek, ktoré sa pre svoj talent a herecké umenie doťahujú na Meryl Streep či Kate Winslet.
  • Zdroj: Northfoto

Hollywood ovládla nová generácia herečiek, ktoré sa pre svoj talent a herecké umenie doťahujú na Meryl Streep či Kate Winslet.

Rebríček síce ovládli najväčšie herečky v novodobej histórii Hollywoodu, ale čo je dôležitejšie, svoje miesto v ňom našli aj moderné ženské filmové hviezdy ako Emma Stone či Margot Robbie, píše ranker.com.

Mnohé z nich spájajú rovnaké prvky: točia jeden film za druhým, sú extrémne pracovité a fungujú celkom normálne – bez sociálnych sietí, bez škandálov. Kým Margot Robbie žije usporiadaným manželským životom už od svojich 26. rokov, Emma Stone sa vydala iba nedávno. Krátko po 30-tke a v absolútnej tichosti, podotýkame. 

Margot Robbie prerobila svoj dom na rozprávku: Posteľ ako pre princeznú a tá kuchyňa! Zobraziť článok

Sandru Bullock nazvali kráľovnou Netflixu a Scartlett Johansson zarobila za rok 2018 tak veľa, že svoj zisk (oproti predošlému roku) zvýšila až štvornásobne!! Lukratívnou sa pre ňu stala úloha Čiernej vdovy vo filme Marvel’s Avengers.

Pozrite si zoznam najrešpektovanejších herečiek súčasnosti, ktoré v posledných rokoch drvili rebríčky popularity. Za ktorú z nich by ste zdvihli ruku vy?

1. Meryl Streep

Oscarová Meryl Streep v tom má jasno: Pre toto je svet odsúdený na zánik! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});