56-ročná Halle Berry potešila fanúšikov v slávnej sexi bielizni: Je taká horúca, že by to malo byť trestné, píše fanúšik

Aj po dvoch deťom má stále hriešne dobrú postavu, ktorú si udržiava zdravou životosprávou a pravidelným cvičením. Málokto by jej hádal ...
  • Galéria8
  • Zdroj: Northfoto, Instragram / @halleberry

Aj po dvoch deťom má stále hriešne dobrú postavu, ktorú si udržiava zdravou životosprávou a pravidelným cvičením. Málokto by jej hádal 56 rokov.

Fotogaléria

Americká herečka, modelka a bývalá kráľovná krásy (Miss Teen All America z roku 1985, Miss Ohio USA aj prvá vicemiss USA z roku 1986, bola prvou afroamerickou účastníčkou súťaže Miss World 1986, kde skončila šiesta) Halle Berry sa nedávno na svojom insta profile pripomenula polaroidovými fotkami v slušivej spodnej bielizni.   

Miss Earth 2019
TOP 10 krajín sveta, kde žijú najkrajšie ženy. Je aj Slovensko na zozname? Zobraziť článok

„Zdieľam s vami tento starý obsah, ktorý sme láskyplne nazvali len 'The Dottie Body'. Všetky šaty Dorothy Dandridgeovej* – ktoré mi dal jej manažér Earl Mills – mi perfektne sedia! Tu je malý náhľad do zákulisia nášho fotenia s týmito fotografiami z polaroidu. Ak milujete Dottie ako ja, užite si to,” napísala herečka k obrázku.

Najlepšie na týchto starších fotkách je, že Halle má doteraz takmer totožnú postavu. Priložené komentáre fanúšikov jej môžu len lichotiť.

  • „Ó môj bože, to telo je neuveriteľné! Vždy ste v skvelej forme." 
  • "Je taká horúca, že by to malo byť trestné!"
  • „Milujem ťa ako Dottie, milujem ťa viac ako ty.“
  • „Veľmi vám ďakujem za zdieľanie týchto skvostov!“ 
  • „OMG! Nemôžem uveriť, že si nosila jej skutočné oblečenie! Tento film som si pozrela doslova miliónkrát! Milujem ho.“

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});