Konečne poriadne KRIVKY na svetových mólach! Tieto krásky MENIA svet módy, s vyziabnutými telami modeliek nechcú mať nič spoločné

V ostatných rokoch sa do módy vracajú aj plnšie ženské tvary. Tomu sa musel prispôsobiť aj výber modeliek, ktorých ideálny BMI index ...

V ostatných rokoch sa do módy vracajú aj plnšie ženské tvary. Tomu sa musel prispôsobiť aj výber modeliek, ktorých ideálny BMI index je nepodstatným slovom.

Fotogaléria

Teraz môžete spoznať trojicu plus-size modeliek, ktoré sú hrdé a vyrovnané so svojimi tukovými vankúšikmi a vyžaruje z nich prirodzená ženskosť.

Kate Dillon Levin (49)

Je americká modelka a humanitárna aktivistka. Bola prvou plus-size modelkou v americkom vydaní časopisu Vogue a prvou plus-size v kampani Gucci. Otvorene hovorí o poruchách príjmu potravy a ich liečbe, udržateľnosti, globálneho znižovania chudoby a sociálnej spravodlivosti. Sama si prešla od dvanástich rokov poruchou príjmu stravy, ktorá ju sužovala nesledujúcich sedem rokov.

V 16-tich ju objavil pre modeling fotograf zo San Diega sediac v kaviarni. Po strednej škole sa živila modelingom, ale do školy opäť zasadla ako 28-ročná. Dokončila univerzitné štúdium politických vied a následne pridala magisterský titul v odbore verejná správa a medzinárodný rozvoj.

Triky, ktoré VYMAŽÚ KILÁ, skutočne existujú: Takto si vyčarujete štíhlu postavu na počkanie! Zobraziť článok

V rokoch 2008-2014 bola vydatá za realitného investora Gabe Levina s ktorým má syna Lucasa (*2010). Rada športuje, hlavne bicyklovanie, joga a turistika. Vo voľných chvíľach rada hrá na gitare a maľuje.

Viac foto nájdete v galérii.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});