Triky, ktoré VYMAŽÚ KILÁ, skutočne existujú: Takto si vyčarujete štíhlu postavu na počkanie!

Odhliadnuc od svetových módnych prehliadok, kde sa najčastejšie objavujú veľmi štíhle alebo naopak tzv. plus size modelky, väčšina žien ...

Odhliadnuc od svetových módnych prehliadok, kde sa najčastejšie objavujú veľmi štíhle alebo naopak tzv. plus size modelky, väčšina žien spadá do kategórie „midsize“, čiže stredná veľkosť. Ukážeme vám, ako podčiarknuť krásu takejto postavy.

Fotogaléria

Spodná bielizeň

Je nám najbližšie k telu, preto by sme si mali dať záležať na jej kvalite a strihu. Sexi prádielko z nylonu či polyesteru vyzerá naozaj krásne, no vaša pokožka ho pravdepodobne neocení tak, ako vaše oči.

Pre bežné nosenie siahajte primárne po bavlne a dajte si pozor na strih. Práve nevhodná veľkosť dáva počiatočný impulz na vytváranie faldíkov na bokoch, bruchu a chrbte. Vyvarujte sa im tak, že si doprajte bielizeň, ktorá opticky vyhladí vašu siluetu.

Miley Cyrus, Selma Blair, Hilary Duff, Rosie Huntington-Whiteley
Hellou uggsky: Kontroverzné čižmy sa vracajú ako bomerang, nosí ich ikona Jennifer Lopez aj Sarah Jessica Parker! Zobraziť článok

V prípade, že máte v pláne obliecť si delikátnejšie materiály, ako napríklad saténové šaty, najlepšie urobíte, ak siahnete po bielizni s funkciou tvarovania.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});