Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Takéto intenzívne ORGAZMY odteraz budete chcieť každý večer: 4 sexuálne POLOHY, a tá posledná vám poskytne úžasnú stimuláciu klitorisu!

Chcete okoreniť svoj výlučne misionársky sexuálny život? Prejdite 6-mesačným kurzom jogy a pilatesu a potom vyskúšajte nasledujúce milenecké ...
  • Galéria5
  • Zdroj: Getty/KatarzynaBialasiewicz

Chcete okoreniť svoj výlučne misionársky sexuálny život? Prejdite 6-mesačným kurzom jogy a pilatesu a potom vyskúšajte nasledujúce milenecké polohy. Prežijú len silní – a ich orgazmy budú stáť za to!

Fotogaléria

1. Za členky a zozadu

Skloňte sa na kolená, trup položte na podložku, tvár smeruje dolu (poloha dieťaťa v joge). Vystrčte zadok smerom hore, pričom sa hlavou opierate o vaše vzpažené ruky.

Ani klasika, ani orál: Túži váš partner po ANÁLNOM SEXE? Poznáme dôvody, čo ho na zadnom otvore tak LÁKA! Pred prvým vniknutím si ale pripravte... Zobraziť článok

Dajte partnerovi signál, aby sa postavil za vás a zdvihol vám nohy za členky. Potom do vás vnikne zozadu. Pre extra zábavu ho nechajte točiť bokmi. Kombinácia tohto uhla a pohybu stimuluje miesta, o ktorých ste ani netušili, že ich máte!

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});