Násilná BEŠTIA robila mužom zo života peklo: Milencovi odrezala hlavu a stiahla ho z kože! No z toho, čo NASLEDOVALO potom, vám príde zle

Na prvý pohľad nenápadná žena Katherine Knight bola prvou Austrálčankou odsúdenou na doživotie bez možnosti podmienečného prepustenia. ...
  • Zdroj: Instagram/ @katherineknight

Na prvý pohľad nenápadná žena Katherine Knight bola prvou Austrálčankou odsúdenou na doživotie bez možnosti podmienečného prepustenia. A to ešte dobre obišla.

Ťažká zlomenina lebky 

Manželstvo bolo obzvlášť násilné, pri jednej príležitosti mu ako tehotná spálila všetko oblečenie a topánky a udrela ho panvicou po zátylku, lebo prišiel neskoro domov po súťaži v šípkach. V strachu o svoj život David utiekol k susedom s ťažkou zlomeninou lebky.

Polícia chcela najprv násilníčku obviniť z ublíženia na zdraví, ale ona manžela láskyplne prehovorila ho, aby obvinenie stiahol. Mali spolu dcéry Melissu Ann a Natashu Maree.

John Lennon
Vrah legendárneho Johna Lennona: Dôvod, prečo som ho zabil! Pravda o poprave ikony 20. storočia naháňa hrôzu Zobraziť článok

Po prvom pôrode trpela popôrodnou depresiou počas ktorej naschvál nechala dcérku v kočíku pred príchodom vlaku na železničnej trati. Našťastie si to všimol miestny bezdomovec a dieťa zachránil.  

V roku 1983 sa podarená násilníčka zoznámila s baníkom Davidom Sandersom, ktorý sa k nej neskôr presťahoval. Veľmi na neho žiarlila a často ho vyhadzovala z domu, hoci mali spolu dcéru Sarah.

On sa vždy vrátil do svojho domu, kam ho potom chodila prosiť o návrat k nej. Po roku mu na výstrahu pred neverou podrezala pred očami jeho šteňa. Po jednej hádke ho udrela železom do tváre a bodla nožnicami do brucha. V obave o život radšej utiekol do svojho staromládeneckého bytu.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});