Nechajte vašu pleť zažiariť! Odborníčky vysvetľujú, čo by ste v snahe OPEKNIEŤ nemali podceniť. V kozmetike hľadajte najmä JEDNU zložku

Nechajte na sklonku leta zažiariť svoju pleť, vlasy, zažiarte celá. Poradíme, ako na to.

Nechajte na sklonku leta zažiariť svoju pleť, vlasy, zažiarte celá. Poradíme, ako na to.

Fotogaléria

Aby to naozaj fungovalo

Molekuly kyseliny hyalurónovej sú však veľmi veľké, preto ak sú súčasťou pleťovej kozmetiky, dokážu zabezpečiť jej dostatok iba vo vrchnej vrstve kože. No telo ju potrebuje aj vo vnútri, preto sa dá dopĺňať napríklad injekčne alebo ju môžete systematicky dopĺňať pitím.

Slnečné lúče plné energie

Slnko hreje zo dňa na deň viac a aj keď ešte nemá silu ako v lete, UV žiarenie z neho preniká do našich tiel aj cez oblaky. Rannou rutinou každej múdrej a krásnej ženy je vyčistenú pleť vyživiť sérom (napríklad aj s obsahom kyseliny hyalurónovej) a potom denným krémom s ochranným faktorom. 

Rozšírené a viditeľné póry sú obrovským problémom mnohých žien: Čo s tým? Vďaka týmto zložkám dosiahnete SKVELÉ VÝSLEDKY! Zobraziť článok

5 tipov na regeneráciu vlasov a pleti 

  • Začnite deň pohárom vody, ktorý môže byť obohatený o pár kvapiek kyseliny hyaluronovej na pitie.
  • K základnej starostlivosti o pleť patrí používanie kvalitného pleťového séra pre liftingový efekt a ľahkého denného krému s dostatočným UV faktorom. Aplikujte aj na dekolt.
  • V denných krémoch hľadajte vitaminy C a D.
  • Pre dokonalé oživenie a hydratáciu vlasov si doprajte raz za dva týždne masku na vlasy z 2 PL olivového oleja a 1 vajíčka. Zmes naneste na vlasy, zabaľte do potravinovej fólie a následne do uteráka. Po 30 minútach si vlasy dôkladne umyte.
  • Medzi tým môžete dopriať domácu masku aj svojej pleti. Na regeneráciu a hydratáciu sa osvedčila kombinácia banána s lyžicou medu a dvoma kvapkami citrónovej šťavy.
Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});