Nechajte vašu pleť zažiariť! Odborníčky vysvetľujú, čo by ste v snahe OPEKNIEŤ nemali podceniť. V kozmetike hľadajte najmä JEDNU zložku

Nechajte na sklonku leta zažiariť svoju pleť, vlasy, zažiarte celá. Poradíme, ako na to.

Nechajte na sklonku leta zažiariť svoju pleť, vlasy, zažiarte celá. Poradíme, ako na to.

Fotogaléria

Pomáha kyselina hyalurónová

Jej bunky dokážu nasať do seba pozoruhodné množstvo vody, ktorú potom udržia v pleti, v kĺboch, svaloch, vo vlasoch – jednoducho všade tam, kde sa v tele nachádza. Žiaľ, čím sme skúsenejšie a zrelšie, tým menej kyseliny hyalurónovej organizmus produkuje, hoci ju stále potrebuje.

Dávno zabudnutý kozmetický prípravok navždy zmení vašu rutinu! Naše staré mamy dobre vedeli, prečo mať vždy po ruke... Zobraziť článok

„To zhoršuje hydratáciu aj transport živín ku kolagénovým a elastickým vláknam a bunkám v koži,“ vysvetľuje dermatologička MUDr. Jana Chudíková. Zachovanie alebo opätovné získanie kyseliny hyalurónovej je cieľom mnohých výrobkov starostlivosti o pleť.

Dnes sú vedci veľmi úspešní v úsilí začleniť túto kyselinu do zloženia produktov starostlivosti o pleť, preto ju nájdeme v pleťových vodách, krémoch, sérach aj vo forme doplnkov výživy v tekutej forme na pitie.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});