Ako schudnúť do leta a mať dokonalé telo? Poradíme vám, ako na to

Už žiadne drastické a nezmyselné diéty 2 týždne pred odchodom na dovolenku ani odkladanie cvičenia či klamanie seba samej: “od pondelka ...

Už žiadne drastické a nezmyselné diéty 2 týždne pred odchodom na dovolenku ani odkladanie cvičenia či klamanie seba samej: “od pondelka začnem.” Začnite dnes a zmeňte svoje návyky a postavu už natrvalo.

Fotogaléria

Fitshaker spustil 60-dňovú Výzvu do plaviek, v ktorej sa vám budú počas dvoch mesiacov venovať profi tréneri zo Slovenska aj Česka. Nutričné poradkyne pre vás zostavili návody ako sa zdravo ale chutne stravovať a tešiť sa môžete aj na exkluzívneho hosťa - gastroenterológa doc. MUDr. Ladislava Kuželu, PhD., MPH.

Nie je to však len o cvičení, chudnutí a strave ale aj o skvelej podpornej skupine na Facebooku, kde je viac ako 40 000 členiek ochotných vždy vás podržať a pomôcť. Cieľom výzvy je pomôcť ženám schudnúť a cítiť sa sebavedomo v plavkách počas dvoch mesiacov. Výzva je založená na kombinácii zdravého stravovania, pravidelného cvičenia a silnej komunite.

Ako prebieha výzva?

Každý deň, od pondelka do soboty, vás budú čakať nové cvičebné videá do 30 minút, v ktorých precvičíme všetky partie. Vždy sú pre vás pripravené ľahšie, aj náročenejšie verzie, takže sa nemusíte báť, že cvičenie nezvládnete. Práve naopak, vo výzve si každá nájde to svoje – začiatočníčka aj pokročilá.

Harmonogram cvičení je zostavený špeciálne tak, aby sa striedali videá zamerané na spaľovanie tuku, posilnenie partii ale aj na regeneráciu. V nedeľu vás čaká pauza od cvičenia a zameriate sa na stravu. Tento rok Fitshaker prizval do výzvy nutričné terapeutky Andreu Jakešovú a Veroniku Pourovú z Nehladu. Tie vám vysvetlia, ako zdravo jesť a variť. Dokonca sa ich budete môcť pýtať otázky, ktoré vás zaujímajú na živom webinári.

Teší sa na vás aj exkluzívny hosť – uznávaný gastroenterológ doc. MUDr. Ladislav Kužela, PhD., MPH. S pánom doktorom sa pozriete na výživu a životný štýl očami lekára a naučíte sa, ktoré potraviny sú pre naše telo hotovým zázrakom a ktorým sa radšej vyhnúť. Zapojením sa do 60-dňovej Výzvy do plaviek môžete vyhrať aj vyhrať jednu z cien. Ceny vo výzve sú v hodnote viac ako 3 200 EUR.

Pomáhate nielen sebe ale aj iným

Ako ostatné výzvy od Fitshakeru, aj táto má aj charitatívny podtón. Tentokrát pôjde pomoc dvom mladým bojovníkom s veľkým srdcom – Damiánkovi, veselému 8-ročnému chlapcovi, ktorý sa narodil predčasne a má diagnostikovanú DMO a Patrikovi, šikovnému 6 ročnému chlapčekovi, s diagnostikovanou duchennovou svalovou dystrofiou.

Prihlásiť sa bude možné cez sexypostava.sk

Kto je Fitshaker

Fitshaker je slovenská online plaftorma, ktorá ponúka širokú škálu cvičebných programov, stravovacích plánov a tipov pre zdravý životný štýl. 60-dňová Výzva do plaviek je ukážkovým príkladom toho, ako sa dá pomocou technológii sprístupniť cvičenie pre každého. Pretože každá žena si zaslúži byť fit a šťastná celý život.

Odporúčame z TIVI.sk
 
});