Pravda o Keto diéte: Prečo ju radšej NIKDY neskúšať a čo všetko vám hrozí, ak to s ňou PREŽENIETE? Pre TOTO sa majte na pozore!

Na internete sa opäť šíri diétny výstrelok, pri ktorom sa musíte mať na pozore. Ketogénna diéta.

Na internete sa opäť šíri diétny výstrelok, pri ktorom sa musíte mať na pozore. Ketogénna diéta.

Fotogaléria

Na rozdiel od iných diétnych plánov nie je ketogénna (alebo keto) diéta v skutočnosti nová. Táto diéta s nízkym obsahom uhľohydrátov je podobná Atkinsovej diéte zo 70. rokov a South Beach Diet z konca 90. rokov. Rovnaká strava, iné meno, podobné nebezpečenstvo.

Ketogénna diéta je stále populárna, pretože spôsobuje rýchly a niekedy dramatický úbytok hmotnosti. Nie je nezvyčajné, že poniektorí schudnú aj 8-12 kíl počas prvých pár týždňov. Internet je plný svedectiev ľudí, ktorí údajne za pár mesiacov schudli 20 kíl alebo viac. Nie je sa preto čomu čudovať, že Keto opäť valcuje sociálne siete.

Nemusíte sa vzdať vašich obľúbených jedál, aby ste schudli: Vaše kilá sa rozplynú, ak z jedálnička vyškrtnete túto JEDINÚ ingredienciu Zobraziť článok

Tu však natrafíte na prvý kameň úrazu. Mnohé fotky "pred a po" sú údajne ukradnuté ženám, ktoré schudli úplne inou metódou. Sú dokonca prípady, keď tieto ženy našli svoje vlastné fotografie na kontách sociálnych sietí podporujúcich Keto.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});