Trápia vás suché a popraskané PÄTY? Vyriešte problém raz-dva vďaka tejto ZÁZRAČNEJ domácej zmesi!

Chcete mať v letných sandáloch ukážkovo krásne chodidlá? Stačí zmiešať tri suroviny, ktoré s najväčšou pravdepodobnosťou máte doma!
  • Zdroj: Getty/robertprzybysz

Chcete mať v letných sandáloch ukážkovo krásne chodidlá? Stačí zmiešať tri suroviny, ktoré s najväčšou pravdepodobnosťou máte doma!

Leto sa blíži a spolu s ním aj sezóna sandálov či žabiek. Pokožka na nohách si bude vyžadovať oveľa viac starostlivosti, okrem iného aj preto, že bude oveľa viac vystavená vonkajším vplyvom.

Čo sa stane, ak zmiešate hnedý cukor s olejom? Účinok týchto ingrediencií budete milovať! Zobraziť článok

Pripravte si zázračnú zmes pre vaše nohy

  • 1/4 šálky ústnej vody
  • 1/4 šálky bieleho octu
  • 1/2 šálky teplej vody

Ako na to?

Všetko spolu zmiešajte a namočte si päty do zmesi na 10 až 15 minút. Následne chodidlá potrite hrubou stranou kuchynskej špongie. Budete prekvapené, akú detsky mäkkú pokožku získate.

STRIE na stehnách či zadku, peklo, ktorým si prechádza množstvo žien: Riešte problém zvnútra a opäť hrdo vystavte nohy! Toto zaberá Zobraziť článok

Predchádzajte trhlinám

Aby ste vodný kúpeľ nemuseli opakovať príliš často, každý druhý večer si vymasírujte nohy mastným krémom, pričom poslednú – hrubšiu vrstvu nevtierajte, ale nechajte ju na chodidlách. Fľakom na posteľnej bielizni zabránia hrubšie ponožky. Poškodená pokožka na pätách sa za noc zregeneruje tak, že nebudete potrebovať pedikéra! 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});