Čo sa to medzi nimi deje? Svet rieši NAPÄTIE medzi Williamom a Kate počas korunovácie. VIDEO ako dôkaz

Malichernosť alebo škandál? Mnohí kráľovskí komentátori sú presvedčení, že Kate a William sa počas korunovácie kráľa Karola III. hádali.

Malichernosť alebo škandál? Mnohí kráľovskí komentátori sú presvedčení, že Kate a William sa počas korunovácie kráľa Karola III. hádali.

Fotogaléria

Boli „na nože“, myslia si sledovatelia twittrového účtu My Royal Account, ktorých názor podporilo vyše 20-tisíc užívateľov. Dôkaz vidia vo fotografiách a videách z príchodu Williama a Kate spolu s ich deťmi do Westminsterského opátstva, z ktorých cítiť napätie. 

Princ Harry sa korunovácie svojho otca zúčastní, Meghan zostane v Kalifornii. Má v tom prsty princezná Kate?
Ďalšie ISKRENIE medzi švagrinami? Kate mala Meghan jasne UKÁZAŤ, kde je jej miesto! Čo jej odkázala? A nie je to už priveľa? Zobraziť článok

"Pohnevaní všetci štyria," tweetujú fanúšikovia, pričom mnohí sa zhodujú, že nasledujúce video je „viac než trápne“:

Lenže. Kým internet hľadá škandál tam, kde (možno) nie je, treba pripomenúť, že William a Kate berú každú slávnostnú ceremóniu veľmi vážne. 

Kate sa pre miesto v kráľovskej rodine doslova narodila a za roky po boku budúceho panovníka svet neraz presvedčila, že robí všetko v súlade s tradíciami, ktoré – okrem iného – bránia členom rodiny prejavovať príliš veľa pozitívnych emócií.

Takže. Možno sa manželia skutočne hádali a možno sa iba silne koncentrovali na najväčšiu kráľovskú udalosť storočia. A možno na rečiach o ich údajnom meškaní predsa len niečo bude.

Veď si predstavte, aké asi je dostaviť sa na korunováciu svojich svokrovcov dokonale nalíčená, oblečená a navyše pozitívne naladená s tromi malými deťmi v závese…

Pozrite si TOP momenty z korunovácie kráľa Karola III.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});