LÁSKA alebo NECHUTNÉ divadielko: Bývalý Dianin komorník prezradil, čo sa deje medzi Kate a Williamom za zatvorenými dverami paláca

Dlhé roky pracoval Paul Burrell priamo pri britskej kráľovskej rodine. Za ten čas vie rozlíšiť, čo je skutočnosť, a čo len hra pre verejnosť. ...

Dlhé roky pracoval Paul Burrell priamo pri britskej kráľovskej rodine. Za ten čas vie rozlíšiť, čo je skutočnosť, a čo len hra pre verejnosť.

Fotogaléria

V jednom má ale jasno. Aktuálne je pre monarchiu takmer kľúčová práve princezná Kate. Tá sa bravúrne zhostila svojej úlohy v kráľovskej rodine.

Burrell odhaduje, že teraz je populárnejšia ako jej manžel a následník trónu William, a ľudia v nej vidia novú Dianu. Ak by sa nedajbože Kate rozhodla z nejakého dôvodu manžela opustiť, bola by to úplná pohroma.

Kráľovná Alžbeta II. a Kate Middleton
Čím ZABODOVALA princezná Kate u kráľovnej Alžbety II.? Prezradil to Harry, ktorý to isté poradil aj Meghan a dúfal, že si ju obľúbi Zobraziť článok

William a Kate sa zosobášili v roku 2011. Princezná sa nikdy nezapojila do žiadneho škandálu, ani neurobila nič, čím by si vyslúžila hnev paláca alebo svojich občanov. Navyše dala kráľovskej rodine troch následníkov trónu a svojho manžela stále svedomito podporuje. Je pokorná, atraktívna a v móde maximálne kráča s dobou.

Za povšimnutie stojí jej láskavé srdce pri rôznych reprezentatívnych akciách, či už sa jedná o domov dôchodcov alebo detskú nemocnicu. Kate sa popritom aktívne venuje aj charite. Všetci sa tak zhodnú, že William si našiel naozaj skvelú manželku.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});