Ďalšie ISKRENIE medzi švagrinami? Kate mala Meghan jasne UKÁZAŤ, kde je jej miesto! Čo jej odkázala? A nie je to už priveľa?

Princezná z Walesu mala svojej švagrinej odkázať, že ak sa rozhodne zúčastniť korunovácie kráľa Karola, bude musieť sedieť vzadu.

Princezná z Walesu mala svojej švagrinej odkázať, že ak sa rozhodne zúčastniť korunovácie kráľa Karola, bude musieť "sedieť vzadu".

Fotogaléria

Web pagesix.com cituje experta na kráľovskú rodinu, podľa ktorého princezná z Walesu údajne prekazila plány Meghan Markle pricestovať na korunováciu Karola III. 

"Všetci môžeme Kate iba ďakovať, že sa jej podarilo zabrániť Meghan prísť," povedal bývalý novinár BBC Tom Bower v GB News. Ten okrem iného tvrdí, že princezná mala svoju švagrinú dokonca varovať: "Ak by Meghan prišla, musela by sedieť vzadu," ozrejmil. 

Princezná Diana so svojimi synmi.
Znepokojivé detaily o minulosti kráľa Karola III.: O otcovej nevere sa v rodine vedelo, tvrdí Harry a prezradil toho ešte VIAC! Zobraziť článok

Buckinghamský palác pred pár dňami potvrdil, že princ Harry sa korunovácie svojho otca zúčastní, no bez sprievodu manželky, ktorá zostane v zámorí s ich dvoma deťmi, princeznou Lilibet a princom Archiem.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});