Krásna ako NIKDY predtým: Rosalinda má po 50-tke, no je v neuveriteľnej forme: Pleť ako BÁBIKA a tie krivky!

Pamätáte si na hlavnú hrdinku telenovely Rosalinda? Thalia sa pre svoje sympatické vystupovanie dostala do sŕdc miliónov divákov a zaradila ...

Pamätáte si na hlavnú hrdinku telenovely Rosalinda? Thalia sa pre svoje sympatické vystupovanie dostala do sŕdc miliónov divákov a zaradila sa do rebríčka najkrajších žien sveta.

Fotogaléria

Má 51 rokov a postavu ako nikdy predtým – mexická speváčka na sebe poctivo pracuje a je to vidieť!

Thalia dnes:

V roku 2017 uviedla na trh kolekciu topánok a neváhala zabrdnúť aj do odevného dizajnu.

Počas svojej kariéry získala viac ako 2 000 cien ako herečka aj ako speváčka a predala cez 40 miliónov albumov. Vo svete šoubiznisu pôsobí už viac ako štyridsať rokov a zdá sa, že bodku za kariérou tak skoro nechystá.

Shakira
Shakira začínala v TELENOVELE: V úlohe zamilovanej dievčiny by ste ju NESPOZNALI. Bolo to vraj také trápne, že sa odhodlala na šokujúci krok! Zobraziť článok

Na svojich sociálnych sieťach je mimoriadne aktívna. Pravidelne uverejňuje príspevky zo svojho pracovného aj osobného života.

V roku 2000 sa vydala za niekdajšieho prezidenta spoločnosti Sony Music, Tommyho Mottolu, exmanžela speváčky Mariah Carey. Šušká sa, že za celú ceremóniu dvojica zaplatila neuveriteľné tri milióny dolárov!

Mariah Carey v duete s dcérou roztopili každé srdce: Aj J.Lo má talentovanú kočku doma, ale na 11-ročnú Monroe sa nechytá! Zobraziť článok

Spoločne vychovávajú 15-ročnú dcéru Sabrinu Sakaë a 11-ročného syna Matthewa Alejandra. Medzi manželmi je 23-ročný vekový rozdiel.

VIAC V GALÉRII >>>

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});