Na José Armanda z mexickej telenovely Esmeralda nevieme ZABUDNÚŤ: Dámy, veď ten vyzerá aj pred 60-kou fantasticky!

Telenovely sú v našich končinách celkom úspešným zábavným formátom. Pri domácich prácach alebo len tak pri kávičke si vychutnať poriadnu ...
  • Galéria5
  • Zdroj: Instagram/ @josearmandopeñareal

Telenovely sú v našich končinách celkom úspešným zábavným formátom. Pri domácich prácach alebo len tak pri kávičke si vychutnať poriadnu zápletku. Alebo len kvôli tým fešákom.

Fotogaléria

Mexického herca Fernanda Colungu (*1966) si zamilovali diváčky aj u nás. Preslávili ho najmä rozťahané telenovy, z ktorých najviac zaujala asi Esmeralda, kde stvárnil doktora José Armanda Peňareala De Velasco. Prvú sériu spustili v roku 1997, a po jeho boku sa objavila aj krásna Leticia Calderón.

Can Yaman
Ktorá z vás nechce mať tohto CHLAPA doma, klame! Z herca Cana Yamana idú študentky aj seniorky do kolien Zobraziť článok

Na šarme populárny herec nestratil nič ani vo veku 57 rokov. V kondičke ho udržiavajú bojové umenia, ktorým sa dlhodobo venuje od deviatich rokov. Okrem herectva podniká aj s predajom autodielov. Vo voľných chvíľach sa rád preháňa na motorke a potápa. Jeho aktuálne foto uvidíte TU.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});