Fešák Engin zo seriálu Veľvyslancova dcéra svoju životnú lásku ešte NENAŠIEL: Tieto slávne KOLEGYNE už ale stihol poslať k vode

Turecké telenovely sa u nás už zodpovedne udomácnili. Hoci je dej často pomalý ako fúrik bez kolesa, ženy si v nich často nájdu svojho ...

Turecké telenovely sa u nás už zodpovedne udomácnili. Hoci je dej často pomalý ako fúrik bez kolesa, ženy si v nich často nájdu svojho platonického hrdinu z ktorého nevedia spustiť oči.

Fotogaléria

Jedným z nich je aj Engin Akyürek (41), ktorý sa aktuálne objavuje v romanticko - dramatickom seriáli Veľvyslancova dcéra (Sefirin Kızı). Engin je herec, scenárista a spisovateľ, ktorý začal profesionálne s herectvom v roku 2004. Odvtedy hral v mnohých úspešných seriáloch a filmoch. Dnes je považovaný za jedného z najúspešnejších a najlepšie platených tureckých hercov.

Na obrazovkách ste ho vídavali denne: Sexsymbol "Serkan" bojuje za práva žien Zobraziť článok

K herectvu sa tento takmer 189 cm vysoký sympaťák dostal náhodou. Dva roky po ukončení štúdia histórie na Ankarskej univerzite súťažil v televíznej súťaži Turkiye'nin Yildizlari (Turecká hviezda). Jeho prvé miesto v súťaži mu vynieslo vedľajšiu úlohu v seriáli Yabanci Damat (2004–2007).

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});