Richard Gere o ZÚFALÝCH kariérnych začiatkoch: Hladoval som a mojím hlavným jedlom boli vajcia, priznal herec, ktorý neskôr v Hollywoode zbalil známe krásky

Všetky začiatky bez peňazí bývajú neľahké. To vedia z vlastnej skúsenosti potvrdiť aj dnes slávni a bohatí ľudia.

Všetky začiatky bez peňazí bývajú neľahké. To vedia z vlastnej skúsenosti potvrdiť aj dnes slávni a bohatí ľudia.

Fotogaléria

Dupľom to platí o hercoch, ktorí sa z nuly vypracovali na výslnie. Počiatočné roky prežívali veľmi skromne. K nim začiatkom 70. rokov minulého storočia patril aj americký herec Richard Gere (73).  

Určite ho poznáte nielen z legendárnej romantickej komédie Pretty Woman, ale aj skvelých filmov ako Návrat Sommersbyho, Prvý rytier, Šakal, Nevesta na úteku alebo Hačikó - príbeh psa. Jeho prelomovou hereckou úlohou bola postava Juliana Kaya v dráme American Gigolo (1980).  Pred ňou nakrútil sedem filmov.

Andy Sebastian Morávek
Profesionálny spoločník pre dámy Andy: Všade a opakovane zdôrazňujem, že poskytujem výlučne služby spoločníka a nie gigola! Zobraziť článok

Na biedne herecké začiatky v New Yorku zaspomínal pre web Page Six "Mojím hlavným jedlom boli vajcia. Ísť sa najesť do reštaurácie bolo pre mňa nemysliteľné. Boli to ťažké zúfalé časy." Jedným dychom o hlade dodal, že: "Mal som to šťastie, že som mohol pracovať, ale vtedy nebolo veľa hercov, ktorí by zarábali."

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});