Podľa týchto znakov spoznáte, že máte vedľa seba VERNÉHO partnera: Na 4. bod rokmi všetci ZABÚDAME, ten posledný by však potešil každú dámu!

Aj keď ženy sledujú skôr tie „neverné znaky“, tak si často zabúdajú všímať to dobré ohľadom svojho náprotivku. Prehliadaním jeho snahy ...

Aj keď ženy sledujú skôr tie „neverné znaky“, tak si často zabúdajú všímať to dobré ohľadom svojho náprotivku. Prehliadaním jeho snahy totiž časom môže on stratiť chuť sa o niečo dobré vôbec snažiť.

Fotogaléria

Nepozná žiarlivosť

Ak ju náhodou prejaví, tak len v medziach neškodnej zábavy. Pocit partnerskej žiarlivosti veľmi často vzniká z neistoty v seba samého alebo zo vzťahu.  Zdravý vzťah má byť postavený na dôvere, a nežiarlivý partner je znakom, že sa cíti pri vás neohrozený.

Ak nechcete svojho partnera URAZIŤ, týchto 5 vecí pred ním nikdy nevyslovte: Hrozí, že vás OPUSTÍ! Bod č. 3 je absolútne TABU! Zobraziť článok

Stále s vami počíta

To neznamená, že musíte byť k sebe vkuse prilepení 24/7. Každý má právo na chvíľu (aj na pár dní) byť osamote. Ale stále ste prioritu v jeho živote. Spoločná návšteva kultúry, výlety, dokonca s nami absolvuje aj tie (pre neho) otravné nákupy. Je ochotný zapojiť sa do vášho života čo najviac.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});