Chcete si upevniť vzťah? Robte túto JEDNU vec a váš partner vám začne dôverovať ako nikomu inému na svete!

Muži nedávajú najavo svoje emócie. Poznáte toto klišé? V skutočnosti to vôbec nie je pravda! Ak sa chcete stať spoľahlivým dôverníkom ...
  • Zdroj: Getty/Erdark

"Muži nedávajú najavo svoje emócie." Poznáte toto klišé? V skutočnosti to vôbec nie je pravda! Ak sa chcete stať spoľahlivým dôverníkom vášho partnera, musíte vedieť, ako na to.

V partnerstve sa veľmi často stáva chyba, ktorá zapríčiňuje, že si partneri prestanú dôverovať. V bežný deň, počas riešenia každodenných problémov a výziev, sa všetko zdá v poriadku. No potom príde konflikt alebo náročnejšia situácia a je potrebné spracovať vlastné aj partnerove emócie.

Na začiatku vzťahu ste sa možno otvorene rozprávali o tom, ako sa cítite a čo prežívate. Mohli ste si povedať naozaj všetko. No potom sa to niekde vytratilo a vy ste začali riešiť len každodenné záležitosti...

Chcete si pritiahnuť LÁSKU do života? Noste tieto farby! Z 5 MAGICKÝCH odtieňov si vyberie každá Zobraziť článok

Kam sa vytratila otvorenosť?

Možno ste dôveru svojho partnera v súvislosti s jeho emóciami a prežívaním stratili. Prečo? Pretože ženy aj muži opakujú počas hádok jednu vec. Vyhadzujú partnerovi na oči to, s čím sa im zdôveril.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});