Podľa týchto znakov spoznáte, že máte vedľa seba VERNÉHO partnera: Na 4. bod rokmi všetci ZABÚDAME, ten posledný by však potešil každú dámu!

Aj keď ženy sledujú skôr tie „neverné znaky“, tak si často zabúdajú všímať to dobré ohľadom svojho náprotivku. Prehliadaním jeho snahy ...

Aj keď ženy sledujú skôr tie „neverné znaky“, tak si často zabúdajú všímať to dobré ohľadom svojho náprotivku. Prehliadaním jeho snahy totiž časom môže on stratiť chuť sa o niečo dobré vôbec snažiť.

Fotogaléria

Snaží sa

Dlhotrvajúci fungujúci vzťah nie je samozrejmosťou a nedá sa vytvoriť len pod perinou. Je hlavne o dialógu a komunikácii. Len taký detail – ak vám partner načúva a debatuje s vami aj chvíľach, keď má v ruke mobil, alebo pozerá svoj obľúbený film či šport, to je vždy skvelé znamenie. Po pár rokoch už dupľom. Dáva vám tým najavo, že ste dôležitejšia ako všetko ostatné.

Na dotykoch záleží

Zoberie vás na verejnosti za ruku, vtisne horúci bozk, nežne si vás pritúli? Ak vám aj takto dáva najavo svoju fyzickú náklonnosť, ste na dobrej ceste. Spontánne dotyky budujú emocionálne prepojenie. Koľkokrát ste už napríklad v meste pri prechádzke videli nejakého starčeka so starenkou, ako sa držia za ruky, a v podvedomí ste im závideli, že im to tak dlho vydržalo.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});