Je jedno, že sa blíži k 80-ke, oscarová herečka Helen Mirren vyzerá ŠIK aj v jednodielnych PLAVKÁCH: Krásna bola vždy, veď začínala ako modelka

Britská oscarová herečka Helen Mirren si už od mladosti zachováva jedinečnú krásu. Ešte aj dnes by smelo mohla pózovať fotografom.

Britská oscarová herečka Helen Mirren si už od mladosti zachováva jedinečnú krásu. Ešte aj dnes by smelo mohla pózovať fotografom.

Fotogaléria

Zaslúžená dovolenka

Podľa najnovších správ webu PageSix je obľúbená herečka na dovolenke v mexickom prímorskom letovisku Los Cabos, kde je tu aktuálne počas dňa slnečných 24 stupňov. Pre rodenú Londýnčanku je to počasie na ležadlo a plavky. Helen zvolila jednodielne čierne plavky, ktoré si v oblasti ramien smelo odhalila, aby nemala biele pásiky.

Helen Mirren (civ. menom Ilyena Lydia Vasilievna Mironoff, * 26. 7.1945) je britská herečka a režisérka, držiteľka Oscara za najlepší ženský herecký výkon z roku 2006 za film Kráľovná. Jej matka je Britka aj otec potomkom ruskej šľachtickej rodiny.

Helen Mirren
Dôležitý odkaz Helen Mirren: Poviem vám, čo ma naučilo 25 rokov manželstva! Zobraziť článok

Od roku 1997 je vydatá za filmového režiséra Taylora Hackforda (78). Pred ním tvorila pár napríklad s hercami Liamom Neesonom (1981 – 1985) a Petrom O'Tooleom.

Viac fotiek oscarovej herečky nájdete v galérii.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});