Je jedno, že sa blíži k 80-ke, oscarová herečka Helen Mirren vyzerá ŠIK aj v jednodielnych PLAVKÁCH: Krásna bola vždy, veď začínala ako modelka

Britská oscarová herečka Helen Mirren si už od mladosti zachováva jedinečnú krásu. Ešte aj dnes by smelo mohla pózovať fotografom.

Britská oscarová herečka Helen Mirren si už od mladosti zachováva jedinečnú krásu. Ešte aj dnes by smelo mohla pózovať fotografom.

Fotogaléria

V mladosti bola modelkou, a dá sa povedať, že aj múzou pôvodom československého maliara Nicholasa Egona, ktorý pred vojnou emigroval do Spojeného kráľovstva.

Helen mala osemnásť, keď vstúpila do Národného divadla mladých, kde o dva roky neskôr dostala svoju prvú významnú úlohu Kleopatry v hre Antonius a Kleopatra. Zaujala, a odvtedy je zbožňovaná po celom svete.

Mohli ste mohli ju vidieť v mnohých divadelných predstaveniach a filmoch, z ktorých len v krátkosti spomenie - Caligula, Excalibur, Biele noci, Gosford Park, Kráľovná, Honba za pokladom: Kniha tajomstiev, Calendar Girls, RED: Vo výslužbe a extrémne nebezpeční, Hitchcock či Dáma v zlatom. Zvláda úlohy od ťažkých drám po ľahké komédie. V roku 2023 sa má objaviť až v šiestich snímkach.  

Jane Fonda
Kedysi krásnu herečku Bridget Fonda dnes NESPOZNÁVAJÚ ani verní fanúšikovia. Dala moletka s vyrastenými ŠEDINAMI definitívne zbohom filmu? Zobraziť článok

V roku 2003 bola v Buckinghamskom paláci vyznamenaná Radom britského impéria. A od roku 2013 má svoju hviezdu na hollywoodskom chodníku slávy.

Viac fotiek z tohto stretnutia nájdete v galérii.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});