V Hollywoode ju milovali, ona neuniesla slávu: Sexi kosť z Baywatchu TVRDO padla na dno, drogy si vybrali krutú daň! Pozrite sa na jej zdevastovanú tvár

Boli časy, keď sa aj chlapi neplavci pred ňou sami hádzali do hlbokej vody, len aby ich zachránila. Dnes by pravdepodobne skočili tiež, ...

Boli časy, keď sa aj chlapi neplavci pred ňou sami hádzali do hlbokej vody, len aby ich zachránila. Dnes by pravdepodobne skočili tiež, ale od nej.

Fotogaléria

Odmietnuté pracovné ponuky

Ako 12-ročná dostala prvú filmovú rolu v celovečernom filme Hey Babe! (1980). O štyri roky neskôr hrala v dennej telenovele Ryan's Hope.

Po matkinej predčasnej smrti (rakovina prsníka) odmietala zo žiaľu osem mesiacov všetky pracovné ponuky. Potom vzala ponuku na ďalšiu telenovelu One Life to Live.

Skutočný prielom jej priniesol celosvetovo úspešný seriál Baywatch, po ktorom ju viaceré magazíny zaraďovali do svojich rebríčkov najkrajších ľudí sveta.

Slávu a úspech si užívala aj po Pobrežnej hliadke. O lukratívne ponuky nemala núdzu. Počas televíznej kariéry pokračovala aj v práci modelky. Dokonca sa pustila do podnikania s vlastnou značkou plaviek. V rokoch 1998 až 2000 si napríklad zahrala inšpektorku v úspešnom seriáli Nash Bridges.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});