Blond SEXSYMBOL z Baywatchu Erika Eleniak bola kedysi snom každého muža: Ako žije dnes herečka, ktorá prežila ZÁVISLOSŤ, potrat aj upadajúcu kariéru?

V prvej polovici 90. rokov minulého storočia nebolo človeka, ktorý by nepoznal jej meno. Tá druhá polovica už taká úspešná nebola v žiadnom ...

V prvej polovici 90. rokov minulého storočia nebolo človeka, ktorý by nepoznal jej meno. Tá druhá polovica už taká úspešná nebola v žiadnom ohľade.

Fotogaléria

Erika Eleniak (29.9. 1969) sa narodila v kalifornskom meste Glendale do rodiny otca ukrajinského a matky nemecko – estónskeho pôvodu. Je najstaršou zo štyroch dcér a jedného syna, o ktorých sa musela v starať aj ona.

Prerazila s E.T.

Herecké skúsenosti zbierala odmalička v školskom divadle. V desiatich mala úlohu v prvej reklame, ktorú jej dohodila nová priateľka jej rozvedeného otca.

V dvanástich dostala malú ale pre ňu podstatnú úlohu školáčky v rodinnej sci-fi snímke E.T. mimozemšťan, kde ju pobozkal hlavný hrdina Elliot. Film Stevena Spielberga bol natoľko úspešný, že zviditeľnil aj Eriku. Rýchla sláva s ňou poriadne zamávala.

Počas strednej školy na Van Nuys High School bola pravidelnou konzumentkou alkoholu a drog. V roku 1988 nastúpila odvykaciu liečbu v kruhu Anonymných alkoholikov. Podarilo sa jej z toho dostať, čo jej pomohlo získať úlohu záchranárky Shauni McClain do seriálu Pobrežná hliadka (Baywatch). Tu hrala necelé prvé tri sezóny (1989-1992), potom ju nahradila sexbomba Pamela Anderson.

Pamela Anderson vyzradila DESIVÉ tajomstvo o Tommym Lee: K nej a deťom sa správal ako ŠIALENEC, veď ich skoro zabil! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});