Blond SEXSYMBOL z Baywatchu Erika Eleniak bola kedysi snom každého muža: Ako žije dnes herečka, ktorá prežila ZÁVISLOSŤ, potrat aj upadajúcu kariéru?

V prvej polovici 90. rokov minulého storočia nebolo človeka, ktorý by nepoznal jej meno. Tá druhá polovica už taká úspešná nebola v žiadnom ...

V prvej polovici 90. rokov minulého storočia nebolo človeka, ktorý by nepoznal jej meno. Tá druhá polovica už taká úspešná nebola v žiadnom ohľade.

Fotogaléria

Žiadané akty v Playboyi

Počas seriálu si Erika odskočila aj pred zvedavý fotoaparát pánskeho Playboya (1989). Jej akty doslova obehli svet. Seriál aj magazín mali obrovskú sledovanosť a urobili z nej sexsymbol prvej polovice 90. rokov.

Potom účinkovala v niekoľkých menej podarených filmoch a beznádejne uviazla v béčkových snímkach a bezvýznamných seriáloch. Spomenieme len Sliz, Vidiečania z Beverly Hills, Projekt: Pandora, Sklenená pasca, Jedna vražda nestačí či Dracula 3000.    

Dá sa povedať, že najviac sa do povedomia dostala vďaka seriálu Baywatch, nahej scéne z akčného filmu Prepadnutie v Pacifiku (kde mala vytancovať z narodeninovej torty) a aktov z Playboya.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});