Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Zvrhlý a NECHUTNÝ sexuálny život starovekých RIMANOV: Orgie, incest, prostitútky, ale aj hľadanie mužov s najväčšími penismi

Dekadencia, luxus a orgie boli dostupné privilegovaným Rimanom aj v minulosti. Stačí si pozrieť filmy ako Caligula alebo seriál Spartakus, ...

Dekadencia, luxus a orgie boli dostupné privilegovaným Rimanom aj v minulosti. Stačí si pozrieť filmy ako Caligula alebo seriál Spartakus, ktoré sa snažia verne zachytiť sexualitu tejto doby.

Fotogaléria

Lesbičky NIE!

Mužom sa tolerovala homosexualita. Bolo napríklad prijateľné, aby dvaja (aj ženatí) muži mali medzi sebou sexuálny vzťah. Otázkou bola ich úloha, ten „prijímajúci úd“ bol považovaný za menejcenného a hanobeného.

Naproti tomu lesbická láska bola považovaná za úplné tabu. Podľa vtedajšej predstavy musela prevziať jedna žena v takom vzťahu mužskú úlohu, čo bolo považované za opovrhnutia hodné.

Orálny sex bol tiež „jednosmerný“. Jeho vykonávanie bolo znakom podriadenosti, preto by ho podľa knihy Roma intima: love, lust and the human body praví muži nemali robiť, ale len ho prijímať (ale pokojne tiež od oboch pohlaví).

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});