Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

SEXUÁLNE INTRIGY neobišli ani mocné ženy histórie: Z čoho obvinili Máriu Antoinettu a Katarínu Veľkú? Pozor, len pre SILNÉ ŽALÚDKY!

Na jednej strane mali moc, luxus a hojnosť, ale na tej odvrátenej boli neprajníci najhrubšieho zrna, ktorí sa nezastavili pred ničím.

Na jednej strane mali moc, luxus a hojnosť, ale na tej odvrátenej boli neprajníci najhrubšieho zrna, ktorí sa nezastavili pred ničím.

Fotogaléria

Mária Antoinetta (*1755 - † 1793, francúzska kráľovná)

Narodila sa ako rakúska princezná, ktorú v štrnástich vydali za o rok staršieho budúceho francúzskeho kráľa Ľudovíta XVI. Dôvody svadby bol prostý. Utužiť ich zväzkom nové spojenectvo bývalých nepriateľov, Rakúska a Francúzska.

Ľudovít trpel bolestivým zdravotným stavom, ktorý ho urobil impotentným, a palácové klebety čoskoro obleteli Európu. Povráva sa, že im trvalo až sedem rokov, kým v posteli konečne „spečatili“ manželstvo.

Princezná Diana so svojimi synmi.
Znepokojivé detaily o minulosti kráľa Karola III.: O otcovej nevere sa v rodine vedelo, tvrdí Harry a prezradil toho ešte VIAC! Zobraziť článok

Mária Antoinetta na francúzskom dvore rozhodne nebola prudérna: zabávala sa, hrala hazardné hry, dokonca mala mať „hlboké priateľstvo" so svojím švédskym pobočníkom Hansom Axelom von Fersenom.

Jej neprajníkom nahralo aj zapletenie sa do zvláštneho škandálu s prostitútkou a ukradnutým drahým náhrdelníkom. Mali tak dôvod viac jej zničiť povesť. Oni však pritvrdili tým, že ju vykreslili ako nemorálnu zlostnú lesbickú strigu. Pokračovanie na ďalšej strane. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});