Shakira šokuje videom, v ktorom sa tvrdo VYHRÁŽA svojmu ex, aj jeho priateľke: Tak TOTO je už cez čiaru! Má psychické problémy?

Čo má spoločné Shakira a Britney Spears? Okrem toho, že sú to obe svetoznáme speváčky, tak ich ďalšou črtou môže byť nestály mentálny stav.
  • Galéria6
  • Zdroj: Northfoto, Instagram / @shakira

Čo má spoločné Shakira a Britney Spears? Okrem toho, že sú to obe svetoznáme speváčky, tak ich ďalšou črtou môže byť nestály mentálny stav.

Fotogaléria

Shakira (46) má za sebou nedávny medializovaný rozchod s bývalým španielskym futbalistom Gerardom Piquém, ktorý ju podviedol s 23 ročnou študentkou marketingu Clarou Chia Marti.

Ako Shakira odhalila partnerovu neveru: Jeho mobil ani oblečenie za tým nehľadajte, prezradila ho JEDINÁ vec v kuchyni, tvrdí Zobraziť článok

Kolumbijská diva mu to zjavne nevie úplne zabudnúť, o čom svedčí aj krátke prespievané video na jej insta profile, ktoré sa nedá nazvať inak ako šokujúce. Tu počas umývania podlahy na vysokých čižmách prebrala násilnú časť textu Kill Bill od americkej speváčky SZA, kde sa spieva:

„I might kill my ex, not the best idea
His new girlfriend's next, how'd I get here?
I might kill my ex, I still love him, though
Rather be in jail than alone.“

(Mohla by som zabiť svojho ex, čo nie je najlepší nápad,
Jeho nová priateľka bude ďalšia, ako som sa sem dostala?
Mohla by som zabiť svojho ex, ale stále ho milujem,
Radšej byť vo väzení ako sama.)

A to len nedávno vydala svoju skladbu s argentískym DJ Bizarrapom, kde bývalému vyčíta, že: „vymenil si Ferrari za Twingo, Vymenil si Rolex za Casio“ (“You swapped a Ferrari for a [Renault] Twingo/You swapped a Rolex for a Casio).

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});