Rozmaznávaná DCÉRA kokaínového kráľa Pabla ESCOBARA: Po jeho smrti padla na dno, ani pokus o samovraždu nevyšiel. Dnes je z Manuely ľudská troska

Rodinu si človek nevyberá, ale niektorá vie poznačiť život natoľko, že sa predtým nedá schovať. Taký je príbeh mladej ženy, ktorá v detstve ...

Rodinu si človek nevyberá, ale niektorá vie poznačiť život natoľko, že sa predtým nedá schovať. Taký je príbeh mladej ženy, ktorá v detstve mala všetko, ale potom chcela uniknúť z tieňa otcových zločinov.

Fotogaléria

Manuela Escobar (*1984) mala iba deväť rokov, keď jej neslávne známeho otca Pabla Escobara (†44) zastrelila kolumbijská polícia v Medellíne. Vtedy ešte netušila, čím sa jej otec živí a ako zarába všetky peniaze, ktoré im umožňovali všetok ten luxus. Vedela však, že robí všetko pre to, aby videl svoju rodinu šťastnú.

Nič nebolo nemožné

Pablo svoju dcéru Manuelu a syna Sebastiána Marroquína veľmi miloval. Nedokázal im v ničom povedať nie, hlavne v hmotných daroch, ktorými všetko kompenzoval. Darčeky neboli limitované peniazmi.

Dávali mi 2-percentnú šancu na prežitie, hovorí Matthew Perry, ktorého z drogového pekla vyviedla Jennifer Aniston Zobraziť článok

Pablo Escobar bol najbohatším kriminálnikom v dejinách. Jeho osobný majetok mal začiatkom 90. rokov minulého storočia hodnotu 30 miliárd dolárov, pričom ďalšie desiatky miliárd mal jeho kartel zakopané na rôznych miestach po Kolumbii.

Na svojom vrchole patril medzi desať najbohatších ľudí na svete. Denne kartel zarábal na drogách a zločinoch 60-70 miliónov dolárov. Všetok ten dostatok ale nikdy nedokázal zmyť špinavú stopu, ktorú jeho kriminálny život zanechal na jeho deťoch.  

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});