Shakira s havraními vlasmi a hustým spojeným obočím? Na týchto FOTKÁCH ju nespoznáte. Je to naozaj ONA?

Shakira (46) je od malička skutočným energickým uragánom! Čierne vlasy, ktorými sa pýšila v tínedžerskom veku, jej temperament výstižne ...

Shakira (46) je od malička skutočným energickým uragánom! Čierne vlasy, ktorými sa pýšila v tínedžerskom veku, jej temperament výstižne dopĺňal.

Fotogaléria

Kolumbijská kráska bola v posledných týždňoch v centre pozornosti najmä pre jej ostrú "odvetnú" pieseň adresovanú otcovi svojich detí, futbalistovi Gerardovi Piquému. 

Po prevalení milostnej aféry s mladučkou španielskou študentkou Clarou Chia Marti, v ich vzťahu nezostal kameň na kameni a po desiatich rokoch spoločného života prišiel rozchod.

Po zverejnení Gerardovej fotky s milenkou sa mnohí postavili na stranu Shakiry, ktorú, ako sa ukázalo, neradno nahnevať.

Jasný cieľ

Shakira Isabel sa o písanie a hudbu zaujímala už od malička, preto niet divu, že sa rozhodla vydať na cestu umelkyne. Stať sa interpretkou mala v pláne už ako štvorročná, kedy napísala svoju prvú báseň a tancovala brušné tance.

Život talentovaného dievčatka zruinovala na dlhé roky tragédia, keď je brat zahynul pri nehode na motorke. Mala osem rokov. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});