Spája vás s partnerom KARMICKÁ LÁSKA? Takto zistíte, či máte po svojom boku OSUDOVÚ spriaznenú dušu!

Máte pocit, že cítite k niekomu vo svojom živote magickú príťažlivosť? Ste k tejto osobe veľmi silno priťahovaná a jednoducho si nemôžete ...

Máte pocit, že cítite k niekomu vo svojom živote magickú príťažlivosť? Ste k tejto osobe veľmi silno priťahovaná a jednoducho si nemôžete pomôcť? Tieto znaky naznačujú karmickú lásku.

Fotogaléria

Ale pozor. Nie je to práve výhra! V skratke, ide o lásku založenú na vzťahu dvoch spriaznených duší. Hovoríme o nej v prípade, keď dotyčných ľudí spája osud a sú si navzájom takpovediac predurčení.

Ľudia, ktorí sú v karmickom vzťahu, sa ideálne dopĺňajú a tvoria si protipóly. Podobne ako dva póly zeme, čiže bez toho druhého by podstatná časť chýbala.

Chodíte s partnerom do reštaurácie? Podľa štúdie to vážne ovplyvňuje váš vzťah: Zistite, ako! Zobraziť článok

Ste aj vy vo vzťahu s osobou, ku ktorej cítite takmer nepotlačiteľnú príťažlivosť? K zisteniu, či máte karmický vzťah, vám pomôžu nasledujúce vety. Ak sa s väčšinou z nich stotožňujete, pravdepodobne máte po svojom boku spriaznenú dušu.

• Neviem to vysvetliť, ale spája nás neviditeľné puto.
• Bolo by ťažké zbaviť sa ho.
• Trpím veľmi silnou láskou.
• Neustále naňho myslím.
• Môj vzťah s ním ma stojí veľa síl.

Karmické spojenia vznikajú na úrovni viery z nevyriešených úloh z predchádzajúcich životov. Nemusí ísť automaticky o romantický vzťah. Možno poznáte ten pocit, keď niekoho stretnete na ulici a vaše srdce vám povie: "Tento človek sa mi zdá taký povedomý!"

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});