Bol TOTO najsexi celebritný párik všetkých čias? Na románik Hugha Granta s touto kráskou sa už zabudlo!

EX partnerka Hugha Granta tvrdí, že si ako pár prežili mnoho nezabudnuteľného, čo z nich v súčasnosti robí extrémne dobrých priateľov.

EX partnerka Hugha Granta tvrdí, že si ako pár prežili mnoho nezabudnuteľného, čo z nich v súčasnosti robí "extrémne dobrých priateľov".

Fotogaléria

Romantický vzťah jednej z najsexi herečiek a anglického fešáka Hugha Granta sa skončil pred viac ako 20 rokmi, no dnes už úspešná návrhárka bikín tvrdí, že priateľstvo, ktoré sa zrodilo z ich rozchodu, vydrží všetko!

V podcaste People's In the 90s povedala: "S Hughom sme si stále veľmi blízki." A zdá sa, že neklamala.

Keanu Reeves
Osudom ťažko skúšaný Keanu Reeves: Smútok časom slabne, nikdy nezmizne, tvrdí herec, ktorý tragicky prišiel o dcéru aj priateľku Zobraziť článok

Dvojica sa prvýkrát stretla v roku 1987. Chodili spolu trinásť rokov, kým sa v roku 2000 definitívne rozišli. "Prežili sme toho spolu tak veľa! Myslím, že jednou z najdôležitejších vecí pre udržanie dobrých vzťahov s bývalými, je mať veľký rešpekt k ich súčasnému životu," vysvetlila. "Veľmi dobre si obaja uvedomujeme, že v našich životoch sú už iní ľudia. Sú tu partneri, sú tu deti... Nemôžete predsa žiť v tej krásnej ružovej hmle minulosti. Musíte kráčať s dobou a rešpektovať sa."

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});