Spája vás s partnerom KARMICKÁ LÁSKA? Takto zistíte, či máte po svojom boku OSUDOVÚ spriaznenú dušu!

Máte pocit, že cítite k niekomu vo svojom živote magickú príťažlivosť? Ste k tejto osobe veľmi silno priťahovaná a jednoducho si nemôžete ...

Máte pocit, že cítite k niekomu vo svojom živote magickú príťažlivosť? Ste k tejto osobe veľmi silno priťahovaná a jednoducho si nemôžete pomôcť? Tieto znaky naznačujú karmickú lásku.

Fotogaléria

No nie každému je súdené mať v živote takýto druh lásky. Ak sa tak stane, pravdepodobne nie viac ako raz za život. Môže mať podobu dlhodobého manželstva, intenzívneho vzťahu, ale aj deštruktívneho, nebezpečného spojenia lásky a nenávisti s množstvom hnevu a utrpenia.

Vo väčšine prípadov sú však karmické vzťahy natoľko silné a stabilné, že puto so spriaznenou dušou sa nemusí nikdy pretrhnúť.

Sam a Stephen
Keď je láska úprimná, tak na výške nezáleží: Nelichotivé poznámky a nechápavé pohľady si už radšej Sam a Stephen nevšímajú Zobraziť článok

No čo v prípade, že váš vzťah začne byť toxický? Je možné sa oslobodiť?

V zásade áno. Nie je to však jednoduché. Prvým krokom je uvedomiť si, čo v skutočnosti medzi vami je. Potom sa spolu s partnerom pokúste zistiť, akú lekciu ste si zo vzťahu odniesli. Konflikty sú často o odpustení a učení milovať samých seba. Iba ak dokážete spomenuté, môžete prerušiť karmické spojenie a začať novú cestu - každý sám za seba.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});