Najpopulárnejšie pózy Instagramu: Ako sa tváriť a kde sa fotiť, aby ste získali čo najviac lajkov?

Tzv. „instáč“ si stihol aj medzi Slovenkami vybudovať slušnú závislosť. Väčšina z vás je na ňom aktívne či pasívne prilepená pekných ...

Tzv. „instáč“ si stihol aj medzi Slovenkami vybudovať slušnú závislosť. Väčšina z vás je na ňom aktívne či pasívne prilepená pekných pár hodín denne.

Fotogaléria

Či už vytvárate vlastný obsah, alebo len sledujete ostatné zaujímavé či známe ženy (po jednom či dvoch očkách aj sexi chlapov), určite si všímate aj meniace sa trendy.

So šikovným a kreatívnym fotografom to máme v suchu, ale viete si poradiť aj pri selfies. Viete využiť každé čo len trochu fotogenické zákutie. Od mestských ulíc, opadaného múra, kvetinového záhonu, luxusného auta až krásy prírody.

Psychologička varuje: POZOR, vaša profilová fotka na sociálnej sieti o vás prezrádza viac, ako by ste chceli! Zobraziť článok

Skvelý výsledok závisí od vašej šikovnosti pózovania a ovládania vylepšovacích filtrov.

Zdvihnutá noha, ruky vo vreckách, sedenie na schodoch, hranie sa s vlasmi, póza v podrepe, zmyselný pohľad cez rameno, jedna noha vpred, pootočenie tela o 45 stupňov či „falošná chôdza“ sú spoľahlivou klasikou, ktorou stále nič nepokazíte.

Olivia Palermo, majsterka falošnej chôdze:

Možno vás to bude stáť desiatky nafotených snímok, z ktorých vyberiete tú TOP. Ale radšej menej kvalitných príspevkov, ako hromada nudných fotiek s jedným lajkom (od mamy či naj kamošky).

Jennifer Aniston pritvrdila: Jej fotku zo sprchy už videli milióny! Zobraziť článok

Jenna Dewan, majsterka selfíčok:

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});