Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Prvoaprílový SEXI horoskop: Čo vás dnes čaká a neminie? Bude to vášnivé posteľné rodeo, masturbácia alebo ŠŤAVNATÁ TROJKA?

Na dnes sme špeciálne požiadali o pomoc astrálny živel Hugomíra Hviezdometného, ktorý sa spôsobom sebe vlastným pozrel na zvieratník ...

Na dnes sme špeciálne požiadali o pomoc astrálny živel Hugomíra Hviezdometného, ktorý sa spôsobom sebe vlastným pozrel na zvieratník z hľadiska sexuality.

Fotogaléria

Váhy: Pozor na svoje sny počas poobednajšieho zdriemnutia. Rôzne vzdychy počas spánku sú v poriadku, ale kričať pri tom cudzie meno, je už trochu na problém vo vzťahu.

Škorpión: Čaká vás rušná noc. Spoza susedovej steny budete počuť hlasné zvuky, ktoré jasne prezradia ich milostný pôvod. Sú len dve možnosti, štuple do uší, alebo sa s partnerom či samé k nim „doma pridajte“. V žiadnom prípade im ale preboha nebúchajte na stenu. Len nech si užijú.

Poloha, ktorá je podľa vedcov tá NAJ na dosiahnutie ženského orgazmu: Jemné vylepšenie a budete kričať od rozkoše Zobraziť článok

Strelec: Strelci sú veľmi spoločenskí ľudia, až tak veľmi, že sa odhodlajú navštíviť swingers párty, kde spoznajú nové tváre... a v podstate aj iné časti tiel ostatných ľudí.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});