Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

MASTURBAČNÉ tipy podľa hviezdnych znamení: Doprajte si vesmírny orgazmus s dildom, aj vibračnými nohavičkami!

Pokiaľ ste si otvorili tento článok, tak buď veríte na horoskopy, alebo vás zaujíma sex. Teraz sa pozrieme na spojenie oboch týchto „svetov“, ...

Pokiaľ ste si otvorili tento článok, tak buď veríte na horoskopy, alebo vás zaujíma sex. Teraz sa pozrieme na spojenie oboch týchto „svetov“, ktorým má byť slastné vyvrcholenie.

Fotogaléria

To bude najbližšie bude prebiehať len vo vašej osobnej réžii, nakoľko je to sex s osobou, ktorú logicky máte najradšej. Veríme, že vám nejaké tie skúsenosti a fantázia ohľadom masturbácie nechýbajú, ale nikdy nezaškodí spoznať pár (možno nových) nápadov. Každé znamenie si tu pre seba niečo inšpiratívne nájde.

Baran

Prvé znamenie zverokruhu je dobrodružné, divoké a ohnivé. Má súťaživú povahu aj samé so sebou. Urobte si malú výzvu: Zmerajte si, ako dlho vám trvá dosiahnuť orgazmus, a nabudúce sa pokúste prekonať vlastný rekord.

Prvé rande? Toto stresuje ZNAMENIA ZVEROKRUHU najviac! Blíženci a Baran neznášajú nudu, Lev potrebuje obdiv: Spoznávate sa? Zobraziť článok

Býk

Toto zmyselné znamenie miluje rozkoš, ale zároveň si na všetko dopriava dostatok času. Vo všeobecnosti je Býk popri Škorpiónovi považovaný za sexuálne najcitlivejšie znamenie. Takže na to pôjdeme pekne pomaly. Základom ideálnej atmosféry je mäkký paplón, plameň sviečok, prípadne pomalá hudba a hlavne kvalitná erotická hračka, ktorá vás spoľahlivo a krásne ukojí.

Blíženci

Tretie znamenie sa vyznačuje zvedavosťou aj duševným vzrušením, vrátane jeho obľúbenej sexuality. Pred „akciou“ ale Blíženci potrebujú zvodnú predohru, ktorú môže spĺňať napríklad erotická komunikácia. Pár pikantných správ či fotiek na mobile uľahčia  cestu k vytúženému ááách.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});