Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Prvoaprílový SEXI horoskop: Čo vás dnes čaká a neminie? Bude to vášnivé posteľné rodeo, masturbácia alebo ŠŤAVNATÁ TROJKA?

Na dnes sme špeciálne požiadali o pomoc astrálny živel Hugomíra Hviezdometného, ktorý sa spôsobom sebe vlastným pozrel na zvieratník ...

Na dnes sme špeciálne požiadali o pomoc astrálny živel Hugomíra Hviezdometného, ktorý sa spôsobom sebe vlastným pozrel na zvieratník z hľadiska sexuality.

Fotogaléria

Rak:  Toto znamenie je zobrazované s klepetom, nuž tak či inak, ostane mu aj počas tohto dňa. Len to poľudštíme do šikovnej ruky, ktorej keď doprajete dostatok lubrikačného gélu, zachvíľu vám budú líca horieť červeňou ako správnej račici či rakovi.

Lev: Nafotiť si sexi selfie je jedna vec, ale poslať ho správnej osobe je druhá. Radšej si prijímateľa dvakrát skontrolujte. Prekvapená odozva bude v oboch prípadoch len pozitívna.

Panna: Hanblivosť ide bokom, a vás čaká malá exhibicionistická skúsenosť. Ukážete sa v sexi bielizni svojmu náprotivku či dokonca skupinke ľudí, pričom zistíte, že si ich pohľady celkom užívate. Verte, že vás to pekne rozpáli.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});