Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Prvoaprílový SEXI horoskop: Čo vás dnes čaká a neminie? Bude to vášnivé posteľné rodeo, masturbácia alebo ŠŤAVNATÁ TROJKA?

Na dnes sme špeciálne požiadali o pomoc astrálny živel Hugomíra Hviezdometného, ktorý sa spôsobom sebe vlastným pozrel na zvieratník ...

Na dnes sme špeciálne požiadali o pomoc astrálny živel Hugomíra Hviezdometného, ktorý sa spôsobom sebe vlastným pozrel na zvieratník z hľadiska sexuality.

Fotogaléria

Každé znamenie má určité erotické predispozície. Niektoré sú pozitívne, a s inými sa radšej ani nechváliť. Začiatok nového (a povedzme si, že pekne bláznivého) mesiaca má svoj astrálny rozmer. Na čo sa dnes môžu „tešiť“ niektoré znamenia?

Chcem vidieť, ako sa správne hrať s penisom! Lesbičky, TROJKY, grupák... Slováci prehovorili o svojej potrebe a chuti sledovať PORNO Zobraziť článok

Baran: Dnes to bude v posteli pekne na povel, ale pod taktovkou tvrdohlavého Barana. Komu sa to nebude páčiť, nech sa zariadi po svojom. Ale kto zaváha, ten masturbuje.  

Býk: Buď to už máte ráno za sebou, alebo vás to len čaká túto noc. Áno, hovorím o erotickom sne, kde sa vám snívali poriadne divočinky. Poloha Venuše sľubuje pikantný príbeh a spontánny snový orgazmus. Ráno nezabudnite hodiť pyžamo „plné vášne“ rovno do pračky.  

Blíženci: Hviezdy vedia, že dlho snívate o šťavnatej trojke. Ak ste žena, tak voľte radšej mladšie ročníky, ktoré síce poriadne nevedia čo robia, ale robia to aspoň dlho. Ak ste muž, vyberte si pekné bisexuálky, ktoré vám dajú chvíľu oddychu, keď sa pustia vzájomne do seba.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});