Rovné biele zuby sú vo svete selfies a sociálnych sietí nevyhnutnosťou

Vzhľad tvorí veľkú časť prvého dojmu, ktorý po sebe zanecháme. Keďže náš úsmev má silu ovplyvniť to, ako sa na nás druhí pozerajú, oplatí ...

Vzhľad tvorí veľkú časť prvého dojmu, ktorý po sebe zanecháme. Keďže náš úsmev má silu ovplyvniť to, ako sa na nás druhí pozerajú, oplatí sa doň investovať.

Fotogaléria

V dospelosti môže byť konfrontácia so všetkými drôtikmi tradičnej liečby fixným strojčekom skľučujúca. Neviditeľný zubný strojček vám zaručí rovné zuby už za niekoľko mesiacov, a pritom nepokazí žiadnu selfie alebo vás pri ďalšom rozhovore neobmedzí na skúpe odpovede.

Stavte na podomácky vyrobenú zubnú pastu!
15-minútový rituál vybieli vaše zuby: Potrebujete iba túto potravinu! Zobraziť článok

Nemusíme sa baviť len o tom, ako vyzerať dobre na poslednom poste na Instagrame. Svoje o nutnosti mať rovné zuby vedia mediálne známe osobnosti. Diskrétnu liečbu krivých zubov pomocou neviditeľného strojčeka absolvovali napríklad Sajfa, Dominika Mirgová, Adela Vinczeová alebo influencerka Saša, ktorú poznáme na sociálnych sieťach pod menom operenecholec.

"Nikdy som nemala úplne rovné zuby, ale za posledné roky som si všimla, že sa mi zuby ešte viac poposúvali a predný zub mi vyslovene trčal z niektorých uhlov. Začala som si to viac všímať, keďže sa venujem sociálnym sieťam a čo raz viac som sa na seba pozerala a vadilo mi to. Videla som výsledky s neviditeľným strojčekom a bola som tým nadšená. Strojček Starlynr absolútne nie je vidieť, zuby s ním vyzerajú ešte lepšie a belšie," hovorí o liečbe Saša.

Na zoznámenie sa s novým partnerom často využívame online platformy. Neviditeľný strojček vám nepokazí žiadnu profilovku a vďaka nemu sa pri liečbe krivých zubov nemusíte schovávať doma, ale absolvovať prvé a ďalšie rande s plným sebavedomím.

Ako byť silnou a rešpektovanou ženskou? Ak robíte toto, nikdy vás nebudú brať vážne! 7 rád, ktoré si vezmite k srdcu Zobraziť článok

Na našom vzhľade záleží aj na obchodnom stretnutí. S nenápadným neviditeľným doplnkom vo vašich ústach nič nepokazíte ani počas príhovoru pred stovkami ľudí.

Medzera medzi zubami tiež už nie je taká sexi, za akú sa v minulosti považovala. Dnes je moderné oslniť rovnými bielymi zubami. Nosiť neviditeľný strojček na zuboch, ak si ho vôbec niekto všimne, je jednoducho in. V neposlednom rade vypovedá o vašej zodpovednosti v starostlivosti o zdravie.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});