Obsah Dianiných osobných listov imidž kráľovskej rodiny NEVYLEPŠIA: Obrovský strach z odpočúvania!

Podľa aukčného domu Lay´s Auctioneers je osobná korešpondencia princeznej z Walesu úžasnou a dôvernou zbierkou faktov a pocitov určených ...

Podľa aukčného domu Lay´s Auctioneers je osobná korešpondencia princeznej z Walesu úžasnou a dôvernou zbierkou faktov a pocitov určených dvom z jej najbližších priateľov.

Fotogaléria

Zbierka obsahuje 32 listov a pohľadníc, ktoré Diana poslala kamarátom Susie Kassem a Tarekovi Kassem počas posledných dvoch rokov svojho života. Tí si listy strážili viac ako 25 rokov - až doteraz.

Rozhodli sa ich predať

Dôvodom má byť strach z prenesenia ich ťarchy na svoje deti alebo vnúčatá. Výťažok z predaja je určený na podporu niekoľkých nemenovaných charitatívnych organizácií.

Princezná Diana, s rodinou
Mala v tom jasno: Túto farbu milovala najviac princezná Diana, na verejnosti sa ukázala v nádherných kúskoch! Zobraziť článok

Časť Dianinho listu zo 17. februára 1996 sa aukčný dom rozhodol zverejniť: "Drahá Susie. Ďakujem za všetky tie krásne veci, ktoré ste mi dnes večer povedali do telefónu... Nemáte potuchy, akú obrovskú radosť a dôveru ste spoločne s Tarekom vniesli do môjho života. Som nesmierne šťastná, že vo mňa veríte... S láskou, Diana." Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});