Zlaté pravidlo Alžbety II. PORUŠENÉ! To, čo kráľovná striktne dodržiavala až do svojej smrti, Kate robiť nebude

Princezná z Walesu porušila jedno zo zásadných pravidiel, ktorého sa kráľovná Alžbeta II. držala až do posledného dňa svojho života.

Princezná z Walesu porušila jedno zo zásadných pravidiel, ktorého sa kráľovná Alžbeta II. držala až do posledného dňa svojho života.

Fotogaléria

Hoci sa môže zdať, že William a Kate oddane plnia všetky kráľovské nariadenia, sú veci, s ktorými nesúhlasia. Aj preto sa dnes správajú celkom inak ako Kráľovná Alžbeta II.

Poslušnosť: áno, ale!

Ako významní členovia britskej kráľovskej rodiny majú veľa výhod, no takisto aj veľa povinností, ktoré musia absolvovať každý deň. Alebo, aspoň by mali.

Síce ich život ovláda množstvo prísnych pravidiel, v porovnaní s predkami sú oveľa slobodnejší. O zmiernenie prísneho protokolu sa v nemalej miere zaslúžili práve oni - William a Kate, za čo ich milujú nielen Briti, ale aj celý svet.

Kate Middleton
Kate PORUŠILA tvrdý palácový protokol, ktorý šokoval bežných ľudí: Prísny ZÁKAZ na jednu vec, za svoj prešľap bude pykať! Zobraziť článok

Ale, ako to už býva, sto ľudí - sto chutí, najmä v tak konzervatívnej spoločnosti, akou je kráľovský palác. Nie je žiadnym prekvapením, že porušovanie starých tradícií jeho obyvateľom až tak "cool" nepripadá.

Ktovie, čo by na tento "kiks" povedala samotná kráľovná Alžbeta II. Viac na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});