Burak Özçivit si podmanil aj slovenské ženy: Seriálový Bali Bey už našiel svoju ŽIVOTNÚ LÁSKU, ale jeho manželka sa trápila!

Tmavovlasý rodák z Istanbulu s uhrančivým pohľadom a vypracovanou postavou si získal svoju priazeň aj medzi Slovenkami vo vekovom rozmedzí ...
  • Zdroj: Instagram / @balibey, @burakozcivit

Tmavovlasý rodák z Istanbulu s uhrančivým pohľadom a vypracovanou postavou si získal svoju priazeň aj medzi Slovenkami vo vekovom rozmedzí od stužkovej po dôchodok.

Turecký herec a model Burak Özçivit (38) začínal s modelingom v roku 2003 na súťaži Najlepší model Turecka, ktorá mu síce víťazstvo nepriniesla, ale zviditeľnil sa.

Damian Hurley
Krásny ako antický boh: Vychytený model Damian sa pýši aj slávnou mamou. Už tušíte? Zobraziť článok

Výhra v rovnakej súťaži prišla už o dva roky neskôr, vďaka čomu sa kvalifikoval do súťaže Najlepší model sveta, a tu získal druhé miesto. K foteniu má blízko aj z druhej strany objektívu, má vyštudovanú fotografiu na Univerzite v Marmare.

Prvá hereckú úloha sa mu naskytla v roku 2006 seriálom Eksi 18. Prvé ocenenia mu priniesla až úloha osmanského vojenského veliteľa Bali Beya v službách sultána Suleimana v historickom seriáli Sultán.

Skutočne známy sa stal najmä vďaka úlohám v seriáloch Çalıkuşu a Kara Sevda (2015-2017). Od roku 2019 stvárňuje úlohu neohrozeného Osmana Beya v historicko - dobrodružnom seriáli Kuruluş: Osman. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});